SORRY

sorry5


SORRY

de Aleksandr Galin

Traducerea: Nicolae Iliescu

 

sorry1
sorry2
sorry3
sorry4
sorry5
1/5 
start stop bwd fwd

Fotografii de Cosmin Ardeleanu.

Iuri Zvonariov Ion Caramitru
Inna Rassadina Mariana Mihuţ


Regia: Yuri Kordonsky

Scenografia: Nina Brumuşilă

Data premierei: 15-16 Ianuarie 2004

O tulburătoare poveste de dragoste, o reîntâlnire după 20 de ani, în care speranţele şi deziluziile lasă loc unui dialog de un dramatism consistent, într-o Rusie ce anulează orice formă de libertate.

Pentru acest rol, la Gala Uniter 2005, Mariana Mihuţ a primit pentru a treia oară în carieră premiul Uniter pentru cea mai bună actriţă.

"Sorry sau ce nu pot cumpăra banii" (Hai la teatru - 3 februarie 2008);

Scuzele sau iertarea tind să  dispară din vocabularul orăşanului încercat de stres. Tocmai de aceea, piesa "Sorry" de la Teatrul Bulandra e ruptă, parcă, de normal. Este atât de frumoasă, de liniştită, de bine interpretată încât mai că te ia somnul. Umorul bine plasat printre replici te ţine treaz şi-ţi aminteşte că hazul de necaz este o formă rudimentară de psihoterapie.

Este un spectacol în care nu se ţipă, nu se înjură, iar personajele nu se dezbracă, deşi undeva se distinge parcă tentaţia de-a o face.

Totul inspiră dragoste. O iubire care are un preţ, mai ales că ea s-a născut şi ar putea fi înmormântată în Rusia. Preţul, însă, nu are ca unitate de măsură banii, ce par să nu-i lipsească lui Iuri (Ion Caramitru). Dar ei, banii, indiferent de culoarea şi volumul lor, n-o impresionează pe Inna (Mariana Minuţ). Cu ei poţi cumpără un certificat de deces, poţi capta atenţia şi favorurile corupţilor-săraci, dar în niciun caz nu-ţi permit accesul la fericire. 

sursa: http://www.hailateatru.ro/2008/02/sorry-sau-ce-nu-pot-cumpara-banii/

Spectacolele Teatrului Bulandra se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 14 ani