Voiajul domnului Perrichon

bulandra-perichon

LABICHE / CERNESCU
Sala Liviu Ciulei / Sâmbătă 25 Octombrie, ora 19.00

VOIAJUL DOMNULUI PERRICHON este o piesă cu un umor fin, o comedie spumoasă care te invită în universul special al lui Labiche. Familia Perrichon, exponent al burgheziei franceze în cel de-al Doilea Imperiu, te poartă – printr-un voiaj elveţian, o idilă neobişnuită şi alte aventuri cotidiene – într-un univers comic, remarcabil prezentat de autor şi bine surprins de regizor.

Detalii si imagini

Căsătoria

casatoria

GOGOL / KORDONSKY
Sala Liviu Ciulei /  Duminică 02 Noiembrie, ora 19.00 în cadrul Festivalului Naţional de Teatru

O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea - iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Acest regizor cu imaginatie si gîndire treaza, împreuna cu legendara trupa a nu mai putin legendarului teatru românesc de prim-rang european, a reusit sa realizeze un spectacol substantial si care tine, tot treaza, si atentia publicului pe parcursul celor trei ore cît dureaza.

Distributie si imagini

La grande magia

altDE FILIPPO / MALKA
Sala Liviu Ciulei / Vineri 31 Octombrie, ora 19.00

regia: Elie Malka
scenografia: Octavian Neculai

Distribuţie şi imagini