Moartea unui comis voiajor

moartea-unui-comis-voiajorMILLER / ALEXA
Sala Liviu Ciulei / Joi 27, Vineri 28 Noiembrie, Joi 18 Decembrie ora 19.00

O piesă celebră, de mare succes, care a marcat publicul de pretutindeni prin subiectul ei, acum într-o viziune care-i demonstrează actualitatea şi forţa de impact. Un spectacol modern şi incitant despre iluziile şi eşecurile lumii contemporane. Este povestea omului simplu, căruia fericirea îi este mereu interzisă.Distributie si imagini

Căsătoria

casatoria

GOGOL / KORDONSKY
Sala Liviu Ciulei /  Duminică 30 Noiembrie, Duminică 21 Decembrie ora 19.00

O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea - iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Acest regizor cu imaginatie si gîndire treaza, împreuna cu legendara trupa a nu mai putin legendarului teatru românesc de prim-rang european, a reusit sa realizeze un spectacol substantial si care tine, tot treaza, si atentia publicului pe parcursul celor trei ore cît dureaza.

Distributie si imagini

Mecanica inimii

MALZIEU / SIMION
Sala Liviu Ciulei / Sâmbătă 06 Decembrie, ora 21.00, Vineri 11 Decembrie, ora 18.00 si Sâmbătă 12 Decembrie, ora 20.00

Una dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana...
Un basm, o iluzie, o parte din realitatea fiecaruia...

Distributia: MARIUS MANOLE, MARIAN RALEA, MAIA MORGENSTERN, MEDEEA MARINESCU si SERBAN PAVLU.

Dramatizarea si regia: CHRIS SIMION

Scenografia: Adina Mastalier

Concept şi realizare video: Imelda Manu & VFX Alexandru Andreica
Muzica: Alexandru Andrei
Coregrafia: Irina Strungareanu

Replici din piesa:
“Daca un om nu te iubeste cum te astepti tu sa te iubeasca, nu inseamna ca nu te iubeste. Dar daca un om te iubeste altfel decat ai tu nevoie, nu ezita sa cauti dragostea care poate sa te faca fericit.”

Detalii si imagini

 

Meşteşugul vietii

07-greyLEVIN / ALEXA
Sala Liviu Ciulei / Sâmbătă 20 Decembrie, ora 19.00

€œMeşteşugul vieţii€, una dintre cele mai apreciate piese ale marelui dramaturg israelian Hanoch Levin, examinează viaţa din perspectiva unui cuplu: speranţe pierdute, viaţă irosită, manie, violenţă, regrete, dificultăţi de comunicare. Lupta dulce-amăruie şi disperată din cuplu reflectă intrebări universale. După o viaţă trăită impreună, cei doi au revelaţia profundă a nefericirii. Spectacolul lui Felix Alexa, care deschide noua stagiune a Teatrului Bulandra, creează un echilibru perfect intre umor şi tragic, scoţand la iveală latura crudă şi cinică, comică şi burlescă a universului lui Levin.

Distributie si imagini

La grande magia

altDE FILIPPO / MALKA
Sala Liviu Ciulei / Duminică 14 Decembrie, ora 19.00

regia: Elie Malka
scenografia: Octavian Neculai

Distribuţie şi imagini