Artă

arta-an

REZA / JUNCU
Sala Liviu Ciulei, Sâmbătă 08 Noiembrie, ora 19.00

Oare cum ar reacţiona cineva dacă prietenul său cel mai bun ar face brusc o prostie atat de colosala incat ar pune sub semnul intrebării insuşi fundamentul relaţiei lor de amiciţie? Atunci cand un iubitor de artă cumpără ceea ce este la urma urmei un simplu tablou alb pentru o sumă exorbitantă, cel mai bun prieten al său o ia razna. Un al treilea prieten se găseşte prins la mijloc intre cei doi, intr-un spectacol care uimeşte prin luciditate şi umor....

Distributie si imagini

Voiajul domnului Perrichon

bulandra-perichon

LABICHE / CERNESCU
Sala Liviu Ciulei / Sâmbătă 25 Octombrie, ora 19.00

VOIAJUL DOMNULUI PERRICHON este o piesă cu un umor fin, o comedie spumoasă care te invită în universul special al lui Labiche. Familia Perrichon, exponent al burgheziei franceze în cel de-al Doilea Imperiu, te poartă – printr-un voiaj elveţian, o idilă neobişnuită şi alte aventuri cotidiene – într-un univers comic, remarcabil prezentat de autor şi bine surprins de regizor.

Detalii si imagini

Căsătoria

casatoria

GOGOL / KORDONSKY
Sala Liviu Ciulei /  Duminică 02 Noiembrie, ora 19.00 în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, Vineri 07 Noiembrie, ora 19.00

O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea - iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Acest regizor cu imaginatie si gîndire treaza, împreuna cu legendara trupa a nu mai putin legendarului teatru românesc de prim-rang european, a reusit sa realizeze un spectacol substantial si care tine, tot treaza, si atentia publicului pe parcursul celor trei ore cît dureaza.

Distributie si imagini

Maitreyi

Maitreyi_11_mare

ELIADE / SIMION
Sala Liviu Ciulei / Joi 06 Noiembrie ora 20.00

Prima intalnire cu Maitreyi: o ai in programa de bacalaureat ca €žlectură obligatorie€.
A doua intalnire: o reciteşti după 30 de ani şi realizezi că este mai mult decat frumoasa poveste de dragoste dintre Mircea Eliade şi Maitreyi Devi.

Maitreyi€ este o poveste care te determină să-ţi laşi sufletul să respire.

Citeste tot

La grande magia

altDE FILIPPO / MALKA
Sala Liviu Ciulei / Vineri 31 Octombrie, ora 19.00

regia: Elie Malka
scenografia: Octavian Neculai

Distribuţie şi imagini